Afbeelding
Foto:

Team Alpe d’Oss organiseert wandeling en fancy fair voor Alpe d’HuZes

Algemeen 991 keer gelezen

OSS | Team Alpe d’Oss neemt op 6 juni deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker organiseren zij op donderdag 9 mei de Ruwaardwandeling en een fancy fair bij wijkhuis De Haard.

Team Alpe d’Oss doet mee aan de Alpe d’Huzes omdat zij afgelopen jaar hun 20-jarige zoon hebben verloren aan kanker. Samen met team Challenge 4 life doen ze er alles aan om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor onderzoek naar de ziekte. “Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is dat er onderzoek gedaan blijft worden naar deze afschuwelijke ziekte”, aldus het team. “We hopen dat er in de toekomst niemand meer hoeft te overlijden aan kanker.”

Wandeling
De wandeling start op 9 mei vanuit wijkhuis De Haard, Brederodestraat 46 in Oss. Er zijn vier afstanden om uit te kiezen, 5, 10, 15 en 20 kilometer. Daarnaast is er een speciale kinderroute langs diverse speeltuintjes in de wijk de Ruwaard. De vertrektijden zijn tussen 9.00 en 12.00 uur. Eventueel is er (alleen bij voorinschrijving) de mogelijkheid om eerder te vertrekken om op die manier twee routes te lopen en zo te trainen voor de vierdaagse. Je betaalt dan uiteraard één keer het inschrijfgeld van 5 euro.

Fancy fair
In wijkhuis De Haard wordt die middag ook een fancy fair gehouden met diverse kraampjes. Deze worden allemaal verzorgd door Alpe d’HuZes teams uit Oss of uit de regio. Daarnaast is er een speciale kinderhoek met suikerspin, popcorn en ranja. Kinderen kunnen geschminkt worden en om 12.00 uur komen Olaf en Elza ook nog even op bezoek. De fancy fair wordt opgeluisterd door verschillende artiesten die speciaal voor dit mooie doel hun medewerking hebben verleend. Ook is er een loterij waar heel veel Osse en regionale ondernemingen iets voor gedoneerd hebben en waarvan de opbrengst volledig naar Alpe d’HuZes gaat. De fancy fair is van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Doneren
Je kan ook direct doneren via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ALPEDOSS/alpe-dhuzes. Voor info over de wandeling, de fancy fair of voor voorinschrijving kun je contact opnemen door te mailen naar challenge4life@ziggo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant