Archieffoto O.S.S.'20 zaterdag.
Archieffoto O.S.S.'20 zaterdag. Foto: Mark Pouwels

Zaterdagvoetbal: O.S.S.’20 blijft in titelrace

Voetbal 1.332 keer gelezen

OSS | O.S.S.’20 won met 4-2 moeizaam tegen GVV’63. Daardoor houdt het de titelaspiraties in leven. TOP en Margriet speelden dit weekeinde niet.

Door: Cis van Pinxteren

O.S.S.’20 begon niet best thuis tegen de nummer negen. In de eerste minuut liep het al achter een achterstand aan. Daarna pakt de ploeg van Casper van Vught het op. Rob van Sonsbeek maakt vanaf elf meter de 1-1 in de negentiende minuut. GVV’63 belandt vanwege de overtreding die leidde tot de strafschop met tien man. O.S.S.’20 blijft pushen voor de voorsprong. Teije Leenders brengt de 2-1 op het scorebord in de veertigste minuut. In de tweede helft lijkt Rob van Sonsbeek de wedstrijd in het slot te gooien in de 63e minuut met de 3-1. Het tegendeel blijkt waar. GVV’63 komt terug in de match door vanaf de stip te scoren in de 65e minuut. De 4-2 van Rob van Sonsbeek zorgt voor een ruimere 4-2 voorsprong. GVV’63 eindigt de partij niet met elf man. In de negentigste minuut kreeg GVV de tweede rode prent. O.S.S.’20 trainer Casper van Vught is niet helemaal tevreden. “We beginnen slecht en staan te slapen bij een bal die alsnog binnenblijft. We waren wel de betere ploeg. We laten bij de 3-2 een lange bal stuiteren die we weg moeten werken. Dat laten we na en daardoor krijgen zij de kans. Uiteindelijk maken we 4-2 en spelen we de wedstrijd makkelijk uit.” Met nog drie wedstrijden in het verschiet is O.S.S.’20 nog steeds in de race om kampioen te worden. Dongen staat twee punten los als koploper en won vandaag thuis tegen SCO met 4-0.